روز گذشته رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به همراه جمعی از معاونین و روسای واحدهای این دانشگاه میزبان اصحاب رسانه شهرستان رفسنجان بود.

در این جلسه دکتر وحید محمدی شاهرخی به اقدامات ۳۲ ماه خود در زمان تصدی این دانشگاه اشاره کرد:

یکی از این بخش‌های نیمه‌تمام بخش زنان است که اگر چه ۱۰۰ درصد تمام شده اما چند ماه است منتظر لطف مس سرچشمه هستیم که یک آسانسور که هزینه آن چهار میلیارد تومان است، در اختیار ما قرار دهند که با توجه به هماهنگی انجام شده هنوز این امرمقدور نشده و بخش زنان ناتمام است.

توانستیم با همکاری مس سرچشمه ۵۰ میلیارد تومان وام قرض الحسنه بگیریم که مطالبات پرسنل را پرداخت کنیم، افزود: بیش از ۴۰ سال است که بیمارستان علی‌ابن‌ابیطالب(علیه السلام) رفسنجان با چهار اتاق عمل عمومی در حال فعالیت است.

مرحوم سعیدی ۶ اتاق عمل ساخت که حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما عمر ایشان کفاف نداد و نتوانستیم این‌ها را به جایی برسانیم. سعی داشتیم حداقل دو اتاق عمل را افتتاح کنیم تا رضایتمندی بیماران را بالا ببریم. در این بخش هم از مس در مسئولیت‌های اجتماعی تقاضا داشتیم اما متاسفانه شاید به دلیل تغییر مدیریت‌های مس این موضوع رقم نخورده است.

سازمان غذا و داروی رفسنجان سه دستگاه HPLC دارد که می‌تواند قارچ‌هایی که در مواد غذایی هست و برای صادرات مورد نیاز است، تایید کند. هیات اروپایی هم سال گذشته به عنوان کرویدور سبز آزمایشگاه آن‌را تأیید کرد و در صادرات می‌تواند بسیار تعیین‌کننده باشد.

مجوز مرکز نوآوری دانشگاه ۶ ماه است که صادر شده و می‌تواند رابطه دانشگاه و صنعت و استارتاپ‌ها را بیشتر کند. این اتفاقات هم می‌تواند از مهاجرت نخبگان جلوگیری کرده و از پتانسیل‌های داخلی استفاده کند. این موضوع در راستای رسالت دانشگاه بوده است.

فوریت‌های پزشکی رفسنجان از نظر رسیدن بر بالین بیمار هم در جاده هم در شهر از میانگین کشوری بالاتر است، اتفاق خوبی که توانستیم رقم بزنیم این بود که زمان رسیدن بر بالین بیمار از ۲۱ دقیقه در ابتدای دوره ریاست بنده را به ۱۱ دقیقه در جاده و در شهر از ۱۱ به هشت دقیقه کاهش بدهیم.

در بهداشت برای سومین سال پیاپی مرگ مادر باردار در رفسنجان و انار صفر بوده که برای نخستین بار رقم خورده است. میزان مرگ و میر نوزادان کاهش یافته و در خطرسنجی بیماران قلبی و عروقی دانشگاه رفسنجان از ۱۵ درصد به ۳۹.۴۶ درصد رسیده که حد انتظار وزارت بهداشت ۴۰ درصد است.

میزان غربالگری بیماران دیابتی در رفسنجان نیز از میانگین کشوری و حد انتظار وزارت بهداشت بالاتر است.

در خصوص مجوز کلینیک چشم‌پزشکی مرحوم شفیعی پور ، سال ۱۳۹۵ هلال احمر تفاهم‌نامه‌ای پنج ساله با رئیس وقت دانشگاه منعقد کرد که ساختمان اورژانس بیمارستان مرادی فرسوده است و باید تخریب شود و بعد هلال احمر کلینیک چشم‌پزشکی را احداث کند. فقط یک بند از آن تفاهم‌نامه که تخریب ساختمان بود، انجام شده است و بندهای بعدی مجوز، ساخت، تجهیز و… اجراء نشده است. به خاطر این کم‌کاری و تخریب آزمایشگاه، اورژانس و… رتبه‌بندی بیمارستان مرادی به درجه دو کاهش یافت و اعتبارات آن کم شد. هلال احمر متولی است و گفته شد که مجوز کلینیک باید به نام مرحوم شفیعی‌‌پور صادر شود و هلال احمر باید بدنبال مجوز برود تا احداث کلینیک آغاز شود، دانشگاه ماههاست که مجوز را صادر کرده است.

در خصوص بدهی کارکنان و معوقات پرستاری ، مدیریت قبلی را نمی‌خواهم زیر سؤال ببریم. می‌نویسم و امضا می‌کنم که وضعیت بدهی کارکنان بیمارستان از همه دانشگاهها کمتر است. وقتی دانشگاه علوم‌پزشکی را تحویل گرفتم، ۹ ماه به کارکنان بدهی داشتیم. حقوق جزء اعتبارات و بدهی دانشگاه محسوب نمی‌شود و خزانه می‌پردازد که پرداخت نشد و اضافه‌کاری‌ها را از درآمدها دادیم که عقب افتادیم.

اتفاقاتی که در بیمارستان علی‌ابن‌ابیطالب(علیه السلام) رفسنجان برای مردم رخ می‌دهد از نظر کیفیت و کمیت از شهرهای اطراف کمتر نیست، هر چند به مشکلات معترف هستیم و باید ارتقا یابد.

در بیمارستان دولتی دولت یارانه نمی‌دهد و گاهی کمک‌هایی برای ساخت و ساز و تعمیر تجهیزات پزشکی می‌شود که این کمک‌ها ناچیز است و چشم‌گیر نیست.

در سالی که گذشت بالای ۵۰۰ هزار نفر مراجعه‌کننده به بیمارستان و مراکز درمانی بوده که بیشتر از جمعیت رفسنجان و انار است و نشان از حجم سنگین کار دارد.