رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: 36 هزار میلیارد تومان ارزش انرژی است که در استان کرمان هدر می‌رود که بانوان می‌توانند در این حوزه خلاقیت داشته باشند تا مصرف انرژی را بهینه‌سازی کنیم، ضمن آنکه بانوان باید به معقوله افزایش بهره‌وری انرژی نیز ورود پیدا کنند.

به گزارش خبرستان رفسنجان به نقل از ایسنا منطقه کویر، “مهدی طبیب‌زاده” در همایش بانوان کارآفرین استان با حضور مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهور در امور بانوان با با بیان اینکه ۲۸ درصد پژوهشگران در کل جهان بانوان بوده که در ایران این عدد در حدود ۱۴ درصد است گفت: پرورش خلاقیت و ایده پردازی در دانش آموزان موجبات رشد و توسعه جامعه را فراهم می‌آورد که خوشبختانه والدین درک خوبی نسبت به این مهم دارند.

وی با بیان این مطلب که باید وارد عرصه عمل شد و با شعار نمی‌توان توسعه را انجام داد، تصریح کرد: ما در مدرسه فصلی خلاقیت و ایده پردازی کرمان به دنبال کشف خلاق‌ها و ایده پردازان هستیم که تاکنون ۳۰ هزار دانش‌آموز در این مدرسه مشغول به تحصیل شده اند که بیش از ۷۰ درصد افراد خلاق در این مدرسه از بین خانم ها هستند که این نشان‌دهنده ظرفیت بالا در این حوزه دارد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به مشکلات استان کرمان در حوزه آب، خطاب به بانوان استان گفت: ابتکارات خود را روی ذخیره‌سازی آب در استان کرمان انجام دهید. وضعیت آب در استان کرمان مناسب نیست و با روش های قدیمی نیز دیگر نمی توان  از بحران های آب عبور کرد و در این راستا به طرحی نو نیازمندیم.

وی ادامه داد: ۳۶ هزار میلیارد تومان ارزش انرژی است که در استان کرمان هدر می‌رود که بانوان می‌توانند در این حوزه خلاقیت داشته باشند تا مصرف انرژی را بهینه‌سازی کنیم، ضمن آنکه بانوان باید به معقوله افزایش بهره‌وری انرژی نیز ورود پیدا کنند.

طبیب‌زاده حمایت جدی از کسب و کارهای نو را یکی از رویکردهای جدید اتاق کرمان دانست و بیان کرد: از اسفندماه سال گذشته این اقدام در دستور کار اتاق بازرگانی کرمان قرار گرفته است و از هر نوع ایده خلاقانه‌ای حمایت کرده‌ایم و این را یک راه میان بر می‌دانیم که بانوان استان کرمان می‌توانند ایده‌های خود را در راستای توسعه استان به اتاق بازرگانی ارایه دهند.

به گزارش ایسنا، “فاطمه‌السادات حسینی” مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان نیز در همایش بانوان کارآفرین استان گفت: استان کرمان دارای پتانسیل ها و ظرفیت های ویژه ای است که یکی از این ظرفیت ها بحث مشاغل خانگی بوده به طوری که کرمان در مشارکت‌های اقتصادی در زمینه مشاغل خانگی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان این مطلب که ۱۰ بانوی کارآفرین در استان کرمان دارای کارخانه هستند، در ادامه بر لزوم توسعه متوازن تاکید کرد و افزود: مراکز رشد و فناوری در حوزه بانوان یک نیاز است تا خودباوری و اعتماد به نفس بانوان استان را ارتقا دهد و طرح‌ها و کارها به صورت علمی دنبال شده و در نهایت به ایجاد اشتغال منجر شود.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان این مطلب که تا کنون ده‌ها طرح در حوزه ایده نو در استان ارایه شده است که ارزآوری برای کشور به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: باید تلاش کنیم که بانوان در مراکز رشد ثبت‌نام کنند زیرا رشد اقتصادی بدون حضور بانوان امکان پذیر نخواهد بود.

وی راه‌اندازی ۸ مرکز رشد و شتاب‌دهی بانوان و خانواده در سطح استان را از اقدامات بعدی حوزه بانوان استان اعلام کرد و ادامه داد: به یک خرد جمعی نیاز داریم تا بانوان برای خود، فرزندان و جامعه ساختاری تعریف کنند تا گام به گام رشد اقتصادی را در کشور رقم زنیم.