رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با ابراز نگرانی از سرعت همه گیری کرونا در این شهرستان و با بیان اینکه پیک پنجم کرونا از نظر وسعت و درگیری سهمگین‌تر از قبل است، اظهار کرد: در پیک جدید بستری‌های موقت بالاست، به‌طوری‌ که۱۶۰ بیمار در روز جمعه ۲۵ تیرماه تحت درمان سرپایی قرار گرفتند.

دکتر علی اسماعیلی‌ندیمی در نشست خبری با اشاره به اینکه روزانه ۱۴ تا ۱۵ بیمار بدحال در بخش حمایت تنفسی غیرتهاجمی داریم، افزود: این مرحله از بیماری مرحله جدید و بسیار خطرناکی است.

وی با اشاره به واکسیناسیون کرونا تصریح کرد: از افراد بالای ۷۰ ساله که واکسن تزریق کردند، مواردی درگیر بیماری کرونا شدند؛ اما مرگ و میر در افرادی که واکسن دریافت کردند، بسیار کم بوده است.

اسماعیلی‌ندیمی ادامه داد: برنامه واکسیناسیون را تسریع کردیم، اما در پیکی که در آن قرار داریم تأثیری ندارد و نتیجه این واکسیناسیون در چند هفته آینده نمود می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد: بیش از ۷۳ درصد افراد بالای ۷۰ سال واکسن دریافت کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: بار اصلی عادی‌انگاری روی دوش بیمارستان و کادر درمان است و در حال حاضر ۵۰ درصد موارد تست مثبت می‌شود و نشان می‌دهد که چرخش ویروس سهمگین است.

اسماعیلی‌ندیمی تأکید کرد: هیچ راهی جز ایزوله‌کردن، انجام تست، لغو مهمانی‌ها و دورهمی‌ها و رعایت پروتکل‌ها برای مهار این پیک نداریم؛ اصلی‌ترین نگرانی ما رعایت پروتکل‌هاست که اگر همین وضع ادامه داشته باشد مرگ و میرها هم بالا می‌رود.

وی بر ضرورت ساماندهی کارگران فصلی تأکید کرد و گفت: یکی از دلایل پیک آبان حضور ۲۰ هزار نفر روز کارگران فصلی در شهرستان بودند و امسال هم اگر کارگران بیایند، آمار ابتلا افزایش پیدا خواهد کرد.

اسماعیلی‌ندیمی در خصوص قطعی‌های برق و مشکل برای بیماران افزود: با قطعی برق در بخش ویژه مشکل کمتر است اما در اورژانس با مشکل مواجه می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه ام‌آر‌آی جدید تا ۲۰ روز آینده وارد یکی از بنادر کشور می‌شود و اواخر مهرماه دستگاه جدید نصب خواهد شد؛ در حال حاضر دستگاه ام‌آر‌آی قبلی به بیماران خدمات می‌دهد و با پروسه‌ای که پیش‌بینی کردیم دستگاه فعلی هم برای بیمارستان باقی می‌ماند و عملا با دو دستگاه به بیماران خدمات ارائه می‌کنیم.