رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان ازحضور 7 شرکت دانش بنیان در مرکز رشد این دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان ازحضور ۷ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد این دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرستان رفسنجان ، دکتر “حسن رنجبرعسکری” اظهار کرد: کار تدوین سند راهبردی دانشگاه مجددا از اول سال ۱۳۹۷ آغاز شده و مصصم هستیم این سند در کوتاهترین زمان ممکن تدوین شود. تاکنون در سند راهبردی، جهت گیرهای کلان شامل چشم انداز، ماموریت ها، ارزش ها و اهداف کلان دانشگاه تدوین شده است و بر اساس نقاط قوت و ضعف، راهبردهای حوزه ریاست و پنج معاوت اتمام شده است و در حال تدوین راهکارهای و برنامه های عملیاتی هستیم.
وی افزود: ۸۵ درصد شاخص های برنامه ها در معاونت ها تعریف و تعیین شده است و امیدواریم سند راهبردی هر کدام از معاونت ها تا شهریورماه تدوین و در آذرماه اجرایی شود.
رنجبرعسکری به همدلی و وفاق بین مدیران و اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه اشاره کرد و با بیان اینکه دانشگاه باید بتواند ارتباط موثر با جامعه داشته و پاسخگوی جامعه باشد، خاطرنشان کرد: یکی از بخش هایی که می تواند به دانشگاه کمک کند، حمایت از شرکتهای مرکز رشد است. مرکز رشد به صاحبان ایده کمک می کند که ایده خود را به ثروت تبدیل کنند.
حضور ۷ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه
وی با بیان اینکه دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان اولین دانشگاه در سطح استان کرمان است که مرکز رشد را راه اندازی کرده است، اظهار داشت: این مرکز دارای ۵۵ شرکت می باشد که ۷ شرکت آن دانش بنیان هستند.
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با بیان اینکه اگر ارتباط دانشگاه با صنعت به معنای واقعی برقرار شود به ماموریت های دانشگاه نزدیک شده ایم، خاطرنشان کرد: این دانشگاه چند طرح با مجتمع مس سرچشمه دارد.
رنجبرعسکری ادامه داد: با توجه به تولید اسید سولفوریک در مجتمع مس سرچشمه، تولید کود سولفات امونیوم از طرح هایی است که آمونیوم با کیفیت بالا به صورت آزمایشگاهی تولید شده است و این کود از خارج وارد می‌شد و امیدواریم سرمایه گذارهایی در این زمینه پیدا شود تا با  تولید انبوه از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم.
وی بیان داشت: طرحی در خصوص ماشین های گاز سوز توسط هیأت‌علمی این دانشگاه نوشته شده که با استفاده از کربن فشار گاز را به یک صدم می‌رساند که در این طرح خطر انفجار وجود ندارد.
وی به بحث آموزش و توانمندسازی دانشجویان اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در ۹۹ رشته گرایش در مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری دارد و ۲۰ درصد دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند. ضمن اینکه به دنبال رشته های بین رشته ای هستیم که دانشجو بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار شود و از طرفی یکی از سیاست های دانشگاه توانمندسازی دانشجویان است که در این راستا مرکز جوار دانشگاهی با همکاری مرکز فنی و حرفه ای تاسیس شده است که بتواند مهارت های مختلف را به دانشجویان آموزش دهد. ضمنا مرکز رشد واحدهای فناورانه و هم چنین مرکز کارآفرینی در راستای تبدبل ایده به ثروت فعالیت دارد.
اقدامات دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان در راستای معین اقتصادی
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با اشاره به اینکه این دانشگاه معین اقتصادی منطقه خنامان شده است، یادآور شد: در راستای رونق تولید در مناطقی که این دانشگاه معین اقتصادی آن است کشت‌ گلخانه‌ای، زعفران و پرورش ماهی در حال اجراست.
وی ادامه داد: در منطقه خنامان طرح زعفران کاری را در ۳ هکتار شروع کردیم که این طرح در حال توسعه است، همچنین در روستای مانی یک هکتار کشت زعفران انجام و همچنین در شهرک مس کشت گل محمدی و زعفران توسط دانشگاه صورت گرفته است، ضمن آنکه مجوز گلخانه کشت سبزی را در  منطقه خنامان اخذ کردیم و این گلخانه به زودی راه اندازی می شود.
رنجبرعسکری افزود: در منطقه شاهزاده‌عباس نیز دو استخر پرورش ماهی ۵۴ هزار قطعه‌ای فعال است که ماهی‌های با کیفیت بالا تولید می‌شود و تا پایان این ماه به بازار عرضه می‌شود و در آینده نزدیک این طرح گسترش می‌یابد.
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) در خصوص وضعیت استخر این دانشگاه اظهار داشت: بر اساس شاخص های مورد نیاز، استخر فرسودگی دارد و سال ۹۵ با شرکت مشاور صحبت هایی انجام شد بررسی هایی که انجام دادند و گزارش را ارسال کردند که بر اساس آن گزارش، به حدود ۶ میلیارد تومان هزینه نیاز است.
رنجبرعسکری بیان داشت: با مس سرچشمه موضوع را در میان گذاشتیم اما هنوز به نتیجه نرسیدیم به دنبال آن خواستیم از بودجه استانی منابعی جذب کنیم که در این زمینه هم هنوز به نتیجه نرسیدیم.
جزئیات پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با اشاره به این موضوع که ۱۷ هزار متر مربع فضای دانشگاه آماده بهره برداری است، به نقش خیّرین در ساخت و ساز در دانشگاه اشاره و تصریح کرد: جا دارد از همه خیرین که در ساخت و ساز دانشگاه نقش مهمی داشتند تشکر کنیم، رشد و پیشرفت این دانشگاه را مدیون خدمات آنها هستیم چرا که بالای ۱۳۰ هزار مترمربع فضا داریم که اکثرا به همت خیران تأمین شدند، ما تا سال ۸۵ یک ریال ردیف عمرانی نداشتیم و هر چه ساختیم به کمک خیرین بوده است.
رنجبرعسکری از امضای تفاهم‌نامه این دانشگاه با وزارت علوم افغانستان خبر داد و گفت: قرار است این وازتخانه پرونده دانشجویانشان را به دانشگاه ارسال کنند تا از نظر علمی بررسی شوند و در صورت پذیرش از سوی دولت جذب دانشگا‌ه ولی عصر(عج) رفسنجان می‌شوند و در این زمینه پیش‌بینی می‌کنیم حداکثر ۱۰۰ دانشجوی افغانستانی را پذیرش کنیم که البته بستگی به تعداد تقاضا دارد.
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان یکی از سیاستهای این دانشگاه را توسعه روابط بین الملل و پذیرش دانشجوی غیر ایرانی خواند و افزود: اخیراً یک موسسه که در عراق فعالیت می کند اطلاعات دانشگاه را تهیه و دانشگاه ولی عصر(عج) را بین دانشجویان عراقی معرفی نموده است که در این زمینه نیز در حال رایزنی برای پذیرش دانشجو از کشور عراق و همچنین اخذ مجوز از وزارتخانه نیز هستیم.
رنجبرعسکری با اشاره به اینکه حذف کاغذ از چرخه اداری دانشگاه اقدامی در راستای اقتصاد مقاومتی بوده است، گفت: حذف کاغذ از چرخه اداری دانشگاه اقدامی در راستای اقتصاد مقاومتی بوده هر سازمان اگر سالیانه چند درصد از مصرف کاغذ حذف کند در این راستا گام برداشته است ضمن اینکه هر دانشجو تحصیلات تکمیلی که فارغ التحصیل می‌شود تنها یک نسخه کاغذی برای کتابخانه دانشگاه خواهد داشت و خبرنامه دانشگاه هم به صورت نسخه الکترونیکی ارائه می‌شود.
راه اندازی رشته دکتری ژنتیک در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان در ادامه تصریح کرد: مرکز آموزش های مجازی دانشگاه از لحاظ تجهیزات و امکانات در منطقه بی نظیر است و قابلیت سرویس دهی آموزش های تخصصی را به صورت حضوری و مجازی به کلیه ارکان جامعه و صنایع دارد که در حال حاضر با مجتمع مس سرچشمه همکاری نزدیکی داریم.
رنجبرعسکری خاطرنشان کرد: اخیرا دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز برای برخی از مباحث دندان پزشکی(از جمله تمام مراحل دندان پزشکی) که به صورت شبیه سازی در مرکز تهیه می شود و کار دانشجویان پزشکی را برای آموزش دیدن، راحت می کند، تفاهماتی داشته ایم.
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان افزود: در حال حاضر ۷ دانشکده داریم و دو دانشکده علوم اداری و اقتصاد و علوم ریاضی که ساختمان ها کامل و از نظر آموزش هیچ کمبودی ندارند به این دانشکده ها اضافه می شود.
رنجبرعسکری بیان کرد: رشته دکتری ژنتیک و چند رشته دیگر از جمله مدیریت صنعتی(کارشناسی ارشد) مدیریت بازرگانی، مهندسی شیمی گرایش کارشناسی ارشد جدیدا راه اندازی کردیم و در حال حاضر چند رشته بین رشته ای هم در دست بررسی هستند که اضافه خواهند شد.
وی عنوان کرد: رشد کیفی و کمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان قابل ستایش است به طوری که که در کل استان این دانشگاه در کنار دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان معین منطقه انتخاب شده اند.

  • منبع خبر : خبرستان رفسنجان