فرماندار رفسنجان تأكيد كرد: باند حرفه اي تكدي گري در رفسنجان نداريم و تاكنون گزارشی در اين خصوص نداشته ايم با اينحال اگر شهروندان در اين رابطه موردي را سراغ داشتند اطلاع دهند.

فرماندار رفسنجان تأكيد كرد: باند حرفه اي تكدي گري در رفسنجان نداريم و تاكنون گزارشی در اين خصوص نداشته ايم با اينحال اگر شهروندان در اين رابطه موردي را سراغ داشتند اطلاع دهند.

به گزارش خبرستان رفسنجان، مجيد فصيحي هرندي در خصوص جمع آوري متكديان در شهرستان رفسنجان اظهار داشت: تكدي گري پديده نامناسبی است كه چهره شهر را نازیبا مي كند و بسياري از شهروندان هم از اين وضعيت شکایت دارند و اين مشكل از ديرباز درجامعه ما بخصوص در رفسنجان وجود داشته و دارد.

وي بيان كرد: برخورد با اين پديده زشت در رفسنجان در دوره هاي گذشته انجام گرفته و نتايجي هم دربرداشته و در دوره جديد هم سعي كرده ايم كه با همكاري همه مردم و دستگاهها به نحو شايسته به سمت حذف اين پديده از شهر رفسنجان حرکت کنیم.

فرماندار رفسنجان با اشاره به آغاز طرح جمع آوري متكديان از ۱۵ تير ماه سال جاري، ادامه داد: در این طرح شهرداري ، بهزيستي ، كميته امداد ، نيروي انتظامي ، اداره كار رفاه و امور اجتماعی، معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی ، موسسات خيريه ، متخصصین و فعالان اجتماعی در بحث ساماندهي و مشاوره به ما كمك مي كنند. ضمن اينكه اصحاب رسانه نيز نقش موثري در اطلاع رساني اين طرح دارند.

فصيحي هرندي با بيان اينكه به نظر مي رسد رفسنجان محيط مناسب تري براي متكديان غيربومي است، تصريح كرد: در بين کودکان کار كه اخيرا جمع آوري شدند هيچكدام بومي نبودند و همگي اتباع كشور افغانستان هستند.

وی ادامه داد: قبل از جمع آوري آنها ، اجراي اين طرح را به خانواده هاي آنها اطلاع داديم كه اقدام به این عمل ننموده و در صورت اقدام ،جمع آوري و از آنها تعهد گرفته مي شود و در صورت تكرار اين كار ممكن است عواقبي براي اقامت آنها در رفسنجان بوجود بياورد.

فرماندار رفسنجان در خصوص نحوه جمع آوري اين افراد توضيح داد: به صورت محترمانه با اين افراد برخورد مي شود و كساني كه ساكن رفسنجان نيستند زمينه اي فراهم شده كه به شهر خود بازگردانده شوند.

وي با اشاره به اينكه اين طرح به تنهایی نمي تواند همه متكديان را جمع آوري كند ، افزود: شهروندان بايد در اجرای این طرح با ما همكاري كرده و مكانهاي مخفي شدن آنها را اطلاع دهند.

فصیحی هرندی ادامه داد: اكثرافراد متكدي بي نياز هستند و نمونه هايي را داريم كه حتي داراي منزل و خودرو مي باشند.

فرماندار رفسنجان تأكيد كرد: از شهروندان تقاضا دارم اگر مي خواهند به افراد نیازمند كمك كنند، كمك خود را از طريق نهاد های حمایتی يا موسسات خيريه به دست آنها برسانند و اگر نيازمندي را مي شناسند به دستگاههاي مربوطه معرفي كنند. هر چند اكثرافراد متكدي نيازمند واقعي نيستند.

فصيحي هرندي ابراز داشت: با پديده هاي اجتماعي براحتي نمي توان برخورد كرد و نمي خواهيم اين پديده را انكار كنيم و قطعا برخورد با عوامل آسيب زا در كوتاه مدت ميسر نخواهد بود لذا نياز به زيرساخت هاي لازم دارد.

فصيحي هرندي با بيان اينكه تكدي گري جرم محسوب مي شود، افزود: تكدي در جايگاه هاي پمپ بنزين، داروخانه ها و مكانهاي عمومي جرم محسوب شده و بايد از حضور اين افراد در اين مكانها جلوگيري شود.

وي تصريح كرد: اگر مي خواهيم اين طرح خوب اجرا شود ، همه ما باید متعهد شويم بر احساسات خود غلبه كرده و به متكديان توجه نكرده و نيازمندان واقعي را شناسايي و معرفي كنيم بنابراين تنها مردم هستند كه عامل موفقيت اين طرح هستند.

وي همچنين از ساماندهي زباله گردان توسط انجمن حمايت از زندانيان و شهرداري رفسنجان خبرداد و افزود: ساماندهي اين افراد از برخي معضلات اجتماعي جلوگيري و به نفع خود اين افراد است كه در اين طرح شركت كنند.

فرماندار رفسنجان در پايان گفت: از همه دستگاه ها و افرادی که در  اين طرح كه مجدانه حضور دارند تشكر مي كنم و اميدوارم با همدلي و همفكري به حل ريشه اي اين پديده زشت اقدام كنيم.

  • منبع خبر : خبرستان رفسنجان