مدیر آموزش و پرورش رفسنجان گفت: اگر وضعیت شهرستان از نظر کرونا سفید باشد کلاس‌ها حضوری، اگر زرد باشد نیمه حضوری و اگر قرمز باشد کلاس‌ها غیرحضوری برگزار می‌شود و همکاران ما در مورد چگونگی تهیه محتوای آموزش الکترونیکی آموزش می‌بینند.

“حسین تقوی ‌رشیدی” در نشست خبری با گرامیداشت دهه ولایت اظهار کرد: روز خبرنگار را پیشاپیش تبریک عرض می کنیم، خبرنگاری کار جهادگونه و سختی است که هیچ‌کس جز کسانی که در این راه گام نهادند نمی‌تواند این سختی‌ها را بفهمند.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان به موضوع ویروس کرونا پرداخت و افزود: هجوم ویروس ناگهانی بود و تجربه‌ای که در برابر سیل، زلزله و سایر بحران‌ها داشتیم در مقابل کرونا نداشتیم و جامعه تحت تأثیر قرار گرفت.

تقوی‌ عنوان کرد: فرهنگیان ما تمام تلاش خود را به‌کار گرفتند که لطمه‌ای به آموزش دانش‌آموزان نخورد، از طرفی چون تجربه نداشتیم زیرساخت‌ها برای آموزش غیرحضوری نتوانست جایگزین آموزش حضوری شود.

وی بیان کرد: معلمان در شرایط بحرانی کرونا مدافعان حریم آموزش و پرورش بودند و جهادگونه در عرصه تعلیم و تربیت با کرونا جنگیدند و به هر شکل سال تحصیلی به اتمام رسید و از نتیجه کار راضی هستیم.

تقوی افزود: با توجه به بحران کرونا ما امادگی کامل نداشتیم و شرایط روحی و روانی حاکم بر دانش آموزان‌ و اعضای خانواده پیش بینی کرده بودیم که باعث افت تحصیلی را داشتیم‌. امتحانات‌ نهایی در بررسی که انجام شد مجموعا درصد قبولی نسبت به سال گشته افزایش داشت و در ۹۰ درصد مدارس این رشد را شاهد بودیم. در امتحانات نهایی حوزه‌ها از ۱۰ به ۲۱ حوزه افزایش یافت و همه در این زمینه سربلند بیرون آمدند.

وی به کسب رتبه‌هایی از سوی دانش‌آموزان در سال تحصیلی گذشته از جمله ۴۷ رتبه اول تا سوم استانی در مسابقات فرهنگی هنری که ۹ نفر به مرحله کشوری راه یافتند، کسب ۱۹ رتبه در در جشنواره نوجوان سالم، ۴۲ رتبه اول تا سوم در مسابقات قرآن و عترت که ۱۴ نفر به مرحله کشوری راه یافتند و حضور ۱۱۷ دانش‌آموز در مسابقات درس های از قرآن در مرحله کشوری و کسب رتبه‌های متعدد اشاره کرد.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان عنوان کرد: سال تحصیلی گذشته با ۵۷ هزار دانش‌آموز، سه هزار نفر نیروی رسمی شاغل و دو هزار و ۷۰۰ نفر همکاران ما در مدارس غیردولتی پشت سرگذاشته شد و برای سال تحصیلی جدید پروژه مهر را داریم و مدارس را در تمام زمینه‌ها آماده خواهیم کرد ضمن اینکه دو کارگروه بهداشت و سلامت به کارگروه‌های قبلی اضافه می‌شود و تمام مدارس از نظر پروتکل‌های بهداشتی بازدید می‌شوند.

وی تصریح کرد: اگرچه کرونا مشکلات زیادی داشت اما فرصتی ایجاد شد که به سمت آموزش الکترونیکی که دنیا در حال انجام آن است، برویم.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان با بیان اینکه ضرورت دارد دانش خودمان را به‌روز کنیم، ادامه داد: از سال گذشته دوره‌هایی برای آموزش الکترونیک و همچنین دوره‌های توانمندسازی و دانش‌افزایی برای همکاران برگزار شده است.

وی از برگزاری اولین همایش ملی آموزش فضای مجازی در آموزش و پرورش در رفسنجان خبر داد که توسط حوزه معاونت پژوهشی آموزش و پرورش این شهر برگزار می‌شود و توضیح داد: مهلت ارسال مقالات تا پایان آبان ماه سال جاری است و آیین اختتامیه آن در صورتی که وضعیت شهرستان از نظر کرونا قرمز نباشد حضوری برگزار خواهد شد.

تقوی‌رشیدی اضافه کرد: سایتی طراحی شده که مقالات مختلف ارسال و جمع‌آوری می‌شود که امیدواریم خروجی آن بتواند در زمینه آموزش غیرحضوری کمک کند.

وی مراجعه روزانه به مدیریت آموزش و پرورش رفسنجان را به‌طور میانگین ۴۰۰ نفر عنوان کرد و موضوع فرسودگی برخی مدارس را ذکر کرد و خواستار توجه دولت و نوسازی مدارس در این خصوص شد.

تقوی با بیان اینکه سال تحصیلی آینده قطعا از ۱۵ شهریور ماه آغاز خواهد شد، گفت: دانش‌آموزان زیادی از اتباع افغانستانی در مدارس شهرستان رفسنجان تحصیل می‌کنند که در مناطق حاشیه و روستایی در کنار دانش آموزان ایرانی با هم در یک مدرسه تحصیل می‌کنند اگر امسال وضعیت طوری باشد که نیمه حضوری کلاس‌ها برگزار شود کلاس‌ها به صورت زوج و فرد و به تفکیک برگزار می‌شود و از نظر ضدعفونی و مسائل بهداشتی به این مدارس توجه بیشتری خواهد شد.

  • نویسنده : محمد بازمانده
  • منبع خبر : خبرستان رفسنجان