رفسنجان – شهردار رفسنجان از آغار عملیات اجرایی پروژه ۱۰۰ چشمه در شهر رفسنجان خبر داد. به گزارش خبرستان رفسنجان، محمدرضا عظیمی زاده در نشست خبری اظهار داشت: دو سال و نیم از فعالیت شهرداری و شورای شهر رفسنجان میگذرد و در این مدت خدمات زیاد عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و… به شهروندان ارائه شده است. […]
رفسنجان – شهردار رفسنجان از آغار عملیات اجرایی پروژه ۱۰۰ چشمه در شهر رفسنجان خبر داد.
به گزارش خبرستان رفسنجان، محمدرضا عظیمی زاده در نشست خبری اظهار داشت: دو سال و نیم از فعالیت شهرداری و شورای شهر رفسنجان میگذرد و در این مدت خدمات زیاد عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و… به شهروندان ارائه شده است.
وی بیان کرد: بودجه سال ۹۹ شهرداری ۳۱۰ میلیارد تومان است که ۳۵ درصد آن صرف امور جاری و ۶۵ درصد صرف امور عمرانی خواهد شد.
شهردار رفسنجان ادامه داد: عمده فعالیت شهرداری در سال جاری اجرای آسفالت شبکههای فاقد آسفالت و خاکی و تعویض و روکش آسفالت شبکههایی است که خراب هستند و نیاز به تعمیر دارند، اولویت بعدی شهرداری پیاده روسازی به منظور زیباسازی به بدنه خیابانها است ضمن اینکه مسیری برای رفت و آمد افراد هم فراهم میآید.
عظیمی زاده با اشاره به اجرای پروژه ۱۰۰ چشمه در شهر رفسنجان، افزود: این طرح در ۹ فاز امسال اجرا میشود و طرح آن نهایی شده و رایزنیهای لازم با آب منطقهای انجام شده است، اجرای طرح از مسیر حرکت آب رودخانه ممانعت نمیکند بلکه به مسیر سامان میدهد.
وی ادامه داد: این رودخانه شور که وارد رفسنجان میشود در اسد آباد است و بستر رودخانه باید تثبیت شود و جلوی خاک و سیل که آسیب زننده هستند، گرفته شود. پیمانکار در اینجا کار خود را آغاز کرده و رسوب و لایه روبی در حال انجام است؛ در این رودخانه فعالیتهایی هم برای آرام سازی رودخانه از جمله کف سازی، بدنه و حاشیه سازی، مسیرهای پیاده رو و دوچرخه سواری و فضای سبز در حاشیه رودخانه انجام میشود.
شهردار رفسنجان یادآور شد: در سال جاری پروژه احداث بزرگراه قدس، بلوار شهید هاشمی و ساخت چندین پارک و بوستان محلی را در دستور کار داریم، ضمن آنکه ادامه فعالیتهای زیباسازی و ادامه آسفالت معابر و شبکههای اصلی شهر از اولویتهای دیگر شهرداری در سال جاری است.
عظیمی زاده با بیان اینکه کف سازی بازار رفسنجان به عنوان معبرعمومی مردم در دستور کار است، تصریح کرد: این بازار از آثار تاریخی ارزشمند شهر محسوب میشود که منتظر نهایی شدن طرح توسط میراث فرهنگی هستیم تا کف سازی را شروع کنیم از طرفی سقف این بازار هم نامناسب است و با توجه به اینکه سقف بازار ملکی است که صاحبان مغازهها باید همکاری کنند تا سقف بازار مقاوم سازی، تعمیر و بازسازی شود.
وی بر ضرورت تجهیز ماشین آلات آتش نشانی در سال جاری تأکید کرد و افزود: نیاز به بالابر داریم که برای اطفای حریق احتمالی احتیاج است برای ایمنی شهر خودروهای امداد مجهز و خوب نیاز داریم همچنین تجهیزات فردی سازمان آتش نشانی و احداث یک باب ایستگاه آتش نشانی در دستور کار است.
شهردار رفسنجان در خصوص اثر باستانی و بزرگترین خانه خشتی جهان (خانه حاج آقا علی) و در اختیار گذاشتن آن برای شهرداری توضیح داد: با پیشنهادی که استانداری کرمان مبنی بر اینکه شهرداری رفسنجان این خانه را تحویل بگیرد تا با نگهداری و صرف هزینههای داخل آن، درآمدی هم به شهرداری برسد لذا این پیشنهاد به عنوان بنای ارزشمند گردشگری منحصر به فرد در کشور طی چند جلسه به تأیید شورای اسلامی شهر رسید و به شهرداری ابلاغ شد.
به گفته وی قرار است به مدت ۱۰ سال که هر سه سال قرارداد تمدید میشود این بنا در اختیار شهرداری جهت بهره برداری قرار گیرد که ماهیانه شش میلیارد تومان برای اجاره به اداره اوقاف و امور خیریه پرداخت کنیم که اوقاف استان با قرارداد سه ساله موافقت کرده که مورد تأیید ما نبوده و مقرون به صرفه برای ما نیست؛ رایزنی کردیم با استانداری که پیگیری شود خانه حاج آقاعلی بهعنوان تک بنای تاریخی و ارزشمند و یک بنای گردشگری توسط شهرداری به بهرهبرداری برسد.
شهردار رفسنجان در ادامه به فعالیتهای شهرداری در راستای شیوع کرونا اشاره و بیان کرد: شهرداری خود را موظف دانست به کمک شهروندان و مجموعه مدیریت شهرستان بشتابد، هر چه در شهر کار انجام میشود منفعت مردم را در نظر میگیریم و همه خدمات منفعتشان به مردم میرسد.
عظیمی زاده افزود: چون رفسنجان جمعیت قابل توجهی دارد و مجبور بودیم آزمایشها را به شهرهای دیگر بفرستیم و ظرفیت را داشتیم که در رفسنجان آزمایشگاه راهاندازی کنیم با دانشگاه علوم پزشکی صحبت کردیم و تأیید کردند.
وی ادامه داد: در همین راستا مجموع خدمات و کمکهای شهرداری ۲.۵ میلیارد تومان بوده که یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آن برای خرید تجهیزات آزمایشگاه مولکولی شهرستان صرف شده و سهمی نیز در مهمانی بزرگ رفسنجانیها داشتیم.
شهردار رفسنجان بیان کرد: مواد ضد عفونی را روزانه تهیه و در اختیار گروههای جهادی و مواکب قرار دادیم و خود شهرداری هم بخشی از شهر را متقبل شد که کارضدعفونی آن را انجام دهد، هزینه ناهار، لباس و تجهیزات را شهرداری پرداخت کرد و هزینه سوخت ماشینآلات را هم شهرداری متقبل شد.
عظیمی زاده به اجرای طرح جداسازی آب فضای سبز از آب شرب شهری اشاره کرد و گفت: برای اجرای طرح در شهر رفسنجان ساخت پنج مخزن پیش بینی شده که دو مخزن ساخته شده و ساخت سومین مخزن هم با ظرفیت و۲ هزار متر مکعب مراحل پایانی را طی میکند که در کنار کشتارگاه قرار دارد.
وی تصریح کرد: ضمن اینکه یک مخزن هم در پارک وحدت ساخته شده و مخزن ۵۰۰ متر مکعبی هم در میدان ۲۲ بهمن هم ساخت شده است که با این مخزنها حجم زیادی از آب تأمین میشود که علاوه بر تأمین آب ورزشگاه جدید مس، بخش عمده آب صرف فضای سبز خواهد شد.
شهردار رفسنجان در ادامه به موضوع آبهای سطحی که در هنگام بارندگی ایجاد میشود و مشکلاتی برای شهروندان پدید میآورد اشاره کرد و گفت: در برخی نقاط شهر مشکل با حفر کانال برطرف شده اما در مجموع برای دفع آبهای سطحی فراخوان دادیم و هفت مشاور از سراسر کشور به فراخوان ما پاسخ دادند که بین این مشاوران یک طرح انتخاب و مطالعات آن را آغاز و اجرایی خواهیم کرد.
Saturday, 9 November , 2024